Airbrushacademie

Beeldende kunst

Centrum

De airbrushacademie is een opleidingsinstituut gericht op alle facetten van airbrush. Wij onderscheiden ons door onze veelzijdigheid en het zelf ontwerpen van designs.

De Airbrushacademie is iedere zaterdag tussen 10 en 16 uur te vinden in het Koorenhuis. Ben je benieuwd of wil je een keer een workshop volgen? Kom gerust langs. Ook jongeren zijn van harte welkom voor deelname aan workshops of de Jongerenacademie! Daarnaast werken we ook in opdracht en op evenementen. Wil je ons inhuren? Bijvoorbeeld voor het airbrushen van tijdelijke tattoos op events of een item customisen met airbrush? Neem dan vrijblijvend contact op.

De Jongerenacademie
Zelf skateboards, gitaren, sneakers en T-shirts ontwerpen én airbrushen? Bij ons kun je terecht! De opleidingen variëren van enkele uren tot zelfs een 3-jarige opleiding. Je kan het als hobby doen, maar ook na drie jaar je eigen bedrijfje beginnen. Al in het eerste jaar leren we je hoe je een deel van je cursusgeld terug kan verdienen. Niet verkeerd, toch?

Wat leer je zoal? Je leert de techniek van de airbrush, maar ook de techniek van het ontwerpen en het tekenen. We gebruiken veel gecombineerde technieken voor gave effecten waarbij we zoveel mogelijk het airbrushen uit de vrije hand aanleren. Nét zoals een echt kunstenaar. Door veel technieken op diverse ondergronden te doen, leer je wat, waar en hoe je om moet gaan met de verschillende gereedschappen en materialen. Je leert bij ons je ideeën en gedachten om te zetten in schitterende afbeeldingen. Ben je enthousiast geworden? Neem contact met ons op of kom een keer langs in het Koorenhuis.

Lees hier het interview met Bas van Duyvenbode van de Airbrushacademie

Wij bieden: lessen in beeldende kunst, airbrush cursussen, workshops airbrush, designs ontwerpen, airbrush technieken, privé lessen, airbrush voor beginners, airbrush voor gevorderden, custompaint, airbrush visagie, beginners post mortale, gevorderden post mortale, airbrush op ceramiek, muurschildering lessen, airbrush modelbouw, cake airbrush, airbrush bodypaint, airbrush nailart.

Aanbieder

Airbrushacademie
Prinsegracht 27
2512 EW Den Haag

Ooievaarskorting Nee

Neem contact op met
Airbrushacademie
06 21 47 01 76
info@airbrushacademie.nl
www.airbrushacademie.nl