Aruna Bellydance

Dans

Centrum

Aruna Bellydance is een dansschool met specialisatie in Egyptische buikdans en de verschillende stijlen daarin. Aruna is een ervaren docent en choreograaf. Als performer danst zij op feesten en shows in het buitenland.

Bij de dansschool kun je terecht voor cursussen, maandelijkse lessen/workshops en privélessen. De lessen zijn voor alle niveau's en leeftijden.

Bij Aruna Bellydance wordt aandacht besteed aan body & mind. De dansvorm helpt tegen stress, je lichaam wordt sterker & soepeler en het helpt bij een positiever zelfbeeld. Ervaar zelf de helende kracht van de heupen! Meer informatie

Een paar weetjes:

- De dansschool staat voor diversiteit en inclusie. Dit betekent dat iedereen welkom is ongeacht gender, afkomst, geloof etc. 

- Studenten waarderen Aruna Bellydance om de volgende punten: goede en leuke lesmethode, vriendelijkheid en persoonlijke aandacht.

- De dansschool / docent is bij uitstek het voorbeeld dat dansen met een chronische aandoening mogelijk is. De dansschool houdt rekening met een ieders fysieke mogelijkheden.

- cursussen: wekelijks lessen

- maandelijkse workshops

- privélessen

Wij bieden: Buikdans / bellydance cursus, maandelijkse workshops en privélessen

Accepteer marketing-cookies om deze video te bekijken.

Aanbieder

Aruna Bellydance
Prinsegracht 27
2512 EW Den Haag

Ooievaarskorting Nee

Neem contact op met
Aruna Bellydance
0626693774
contact@aruna-bellydance.com
aruna-bellydance.com/