Green Dance Studio

Dans

Segbroek

Green Dance Studio is een dansschool met een fris en ondernemend team. Ons doel is dan ook om een dansschool te zijn waar iedere dansliefhebber terecht kan. Hierbij staan groei en positiviteit voorop!

Green Dance Studio is een jonge onderneming die vanuit een gemis in de buurt is ontstaan.
Omdat er in deze buurt geen mogelijkheid was om te dansen, hebben wij besloten zelf het heft in hand te nemen en met een fris team en een frisse visie te bouwen aan een nieuwe dansschool waar zowel wij als andere dans geïnteresseerden hun ei kwijt kunnen. Bij Green Dance Studio staat groei en positiviteit voorop. Wij willen een prettige en gezellige sfeer neerzetten waarbij de ontwikkeling van de dansers voorop staat, zowel als danser als persoon. Kijk voor meer informatie en het cursusaanbod op onze website www.greendancestudio.nl                                                                                            
                                                                                                   

 www.greendancestudio.nl

Wij bieden: dansles, danslessen, battle training breakdance, hip hop voor grown ups dance class, hiphop dansles voor volwassenen, hip hop kids, hiphop les voor kinderen, yoga, yogales, extra training (begeleidend), breakdance beginners, breakdance half gevorderden, breakdance gevorderden, breakdance lessen.

Aanbieder

Green Dance Studio
Daguerrestraat 16
2561 TT Den Haag

Ooievaarskorting Nee

Neem contact op met
Jochem van Aller
06 12 95 11 99
greendancestudio@outlook.com
www.greendancestudio.nl