ODIA (Optimum Dare In Actis) Toneelvereniging

Theater

Centrum, Escamp, Haagse Hout, Laak, Leidschenveen-Ypenburg, Loosduinen, Scheveningen, Segbroek

ODIA produceert toneelvoorstellingen en voert deze uit. In de regel hebben we twee voorstellingen per jaar, ergens in een theater in Den Haag.

Bij elke productie komt heel wat kijken en hebben de leden de volgende rollen: vanzelfsprekend speler, maar ook productieleider, regieassistent, maken productieplan, decorbouwer, fotograaf, verzorging van rekwisieten en kleding, op- en afbouwen, verzorgen script, transport, flyerontwerp. De leescommissie zorgt voor de stukkeuze en bepaalt samen met bestuur het spelbeleid en zoekt passende regisseurs. Over het algemeen werken we met een beroepsregisseur samen. Naast het productie en spelgedeelte regelen de Odianen zelf de faciliteiten: ODIA heeft een eigen repetitieruimte (“de Studio”) voorzien van eigen verenigingsbar en sanitair. Onderhoud, bardienst en beheer regelen we onderling. We maken gebruik van een externe schoonmaakdienst.

Wij bieden: toneelvoorstellingen, toneelspel, toneelstukken, toneelproducties, repetitieruimte, een repetitiestudio, toneel, divers toneel repertoire, klassiek drama repertoire, modern blijspel schuwen, repetitieweekenden.

Aanbieder

ODIA (Optimum Dare In Actis) Toneelvereniging
Anemoonstraat 25
2565 DD Den Haag

Ooievaarskorting Nee

Neem contact op met
Raymond Dijkstra
06 19 66 98 30
voorzitter@odia-toneel.nl
www.odia-toneel.nl