Theater De Nieuwe Regentes

Theater

Segbroek

De Nieuwe Regentes (DNR) is een theater voor en door de buurt en cultuuranker van Segbroek. Mede dankzij de inzet van 100 enthousiaste vrijwilligers, kan DNR de bruisende culturele ontmoetingsplek zijn met bijzondere programma's!

De Regentes was ooit het grootste overdekte zwembad van Europa. Menig Hagenees heeft in ‘Het Diepe’ zijn zwemdiploma gehaald. Nu is dit prachtige pand gevuld met grote en kleine culturele activiteiten en vaak een unieke festivallocatie. DNR werkt veel samen met (gast)programmeurs, kunstenaars en initiatieven uit de buurt en heeft voor iedereen wat te bieden. Van Ukkieconcerten, Peuterdans en Krokuskabaal, tot Klassiek in 't Ketelhuis, Blues- en Filmclub, maar ook jazz, wereldmuziek- en dans ... afijn, teveel om op te noemen. De entreekaartjes zijn betaalbaar en met de ooievaarspas krijg je op al ons eigen programma 50% korting.

Wij bieden: theater, buurttheater, een culturele ontmoetingsplek, theaterprogramma's, theatervoorstellingen, culturele activiteiten, ukkieconcerten, peuterdans, klassieke muziek, blues sessies, een filmvoorstellingen, film, jazzmuziek, wereldmuziek, dans, danslessen, cursussen good old times, basiscursus moderne dans, gevorderdencursus moderne dans, vioolles, celloles, contrabas, try-out podium, theatershows, concerten.

Aanbieder

Theater De Nieuwe Regentes
Weimarstraat 63
2562 GR Den Haag

Ooievaarskorting Ja

Neem contact op met
Laudie Vrancken
070 211 99 88
laudie.vrancken@denieuweregentes.nl
www.denieuweregentes.nl