Airbrushacademie

Beeldende kunst

Centrum
www.airbrushacademie.nl

De airbrushacademie is een opleidingsinstituut gericht op alle facetten van airbrush. Wij onderscheiden ons door onze veelzijdigheid en eigen werk . Nu ook voor jongeren

De Jongerenacademie. De Jongerenacademie is een gloed nieuwe opleiding helemaal voor jongeren. Zelf skateboards, gitaren sneakers en T-shirts ontwerpen en airbrushen. De Jongeren academie is een academie waar je terecht kunt om te leren airbrushen. De opleidingen variëren van enkele uren tot zelfs een 3-jarige opleiding .

Daarnaast verzorgen we opdrachten alsmede evenementen.

De 3-jarige opleiding tot airbrushartist is onze langste opleiding. Het eind doel na de drie jaar is dat je als allround airbrush artist je eigen bedrijfje kunt starten. Natuurlijk zijn er ook studenten die dit alleen hobbymatig doen.

Al in het eerste jaar leren we je hoe je een deel van je cursus-gelden zou kunnen terug verdienen. Dat is niet gek natuurlijk. Dit doe je waneer je er aan toe bent in stage modules.

Je leert de techniek van de airbrush maar ook de techniek van het ontwerpen en het tekenen. We gebruiken veel gecombineerde technieken voor gave effecten. Waarbij we zoveel mogelijk het airbrushen uit de vrije hand aanleren. Immers dan ben je in onze ogen pas echt kunstenaar.

Door veel technieken op diverse ondergronden te doen leer je wat, waar en hoe je om moet gaan met de verschillende gereedschappen en materialen.

Je ideeën en gedachten leer je om te zetten in schitterende afbeeldingen.

Natuurlijk stroomt ieder er op zijn eigen niveau uit en zal zijn eigen ding gaan doen.

Waardering aanbieder

Bekijk waardering

Aanbieder
Airbrushacademie
Prinsegracht 27
2512 EW Den Haag

Ooievaarskorting Nee

Neem contact op met
Airbrushacademie
0621470176
info@airbrushacademie.nl