Atelier MandalaVlinder

Beeldende kunst

Centrum, Escamp, Haagse Hout, Laak, Leidschenveen-Ypenburg, Loosduinen, Scheveningen, Segbroek

Mandalatekenen is het werken in de cirkel. Tijdens de gezellige, ontspannen lessen leer je zelf mandala's ontwerpen. De lessen worden zowel gegeven in de avond als in de ochtend.

Jolanda de Wit geeft al tekenlessen vanaf 2009. In 2000 heb ik zelf kennis gemaakt met het mandalatekenen. Daarna ben ik mezelf alleen maar verder gaan ontwikkelen, o.a. door teken- en schilderlessen te volgen. Mandala is het Sanskriet woord voor cirkel en dat is precies waarin je gaat werken. In de lessen leer je om te gaan met o.a. passer, potlood en kleurpotlood. Tekenervaring is niet nodig. De opbouw van de lessen is logisch en ontspannen. De basiscursus is 6 lessen, gegeven om de 2 weken, waarin je leert zelf je mandala te ontwerpen. Hierna kan je doorstromen in de vervolgcursussen. Mandalatekenen is meditatief en het kan therapeutisch helend werken. Maar het is vooral een creatieve ontwikkeling voor jezelf en gewoon heel leuk om te doen. Ook geef ik cursussen in Keltisch Knoopwerk, waar ik zelf een enorme passie voor heb. Fascinerend wat voor mogelijkheden er allemaal zijn en het is vaak makkelijker dan je denkt! Op het ogenblik geef ik de lessen in Loosduinen, IJzerwerf 17..

Wij bieden: tekenles, mandala, mandalatekenen, cursus mandalateken, cursus keltisch knoopwerk, cursus chakra’s tekenen, tekenen.

Aanbieder

Atelier MandalaVlinder
IJzerwerf 17
2544 EP Den Haag

Ooievaarskorting Nee

Neem contact op met
Jolanda de Wit
06 50 25 14 90
jolanda@hypnovlinder.nl
www.hypnovlinder.nl