Buikdansschool Yamina

Dans

Segbroek
www.buikdansschool.nl

Buikdansschool Yamina biedt wekelijkse buikdanslessen en workshops voor amateurs van alle niveaus tot en met (semi-)professionals. Yamina verzorgt buikdansshows, buikdanstheaterprogramma & workshops voor bedrijven, scholen, culturele instellingen en particulieren.

Buikdansen is populairder dan ooit: steeds vaker zie je buikdansmoves terug in allerlei andere dansvormen. De Indiase en Arabische oorsprong van buikdans zorgen ervoor dat de dans zo'n sensuele, persoonlijke en vaak ook speelse uitstraling heeft. Dit maakt de dans uitermate geschikt voor theater, deze combi van dans en drama vind je terug in de lessen van Yamina.
Voordat Yamina startte met lesgeven, begon zij haar danscarrière als solodanseres. Zij specialiseerde zich al snel in de combinatie van buikdans met storytelling. Zij heeft inmiddels meerdere buikdanstheaterproducties op haar naam staan. Haar leermeesters waren o.a. de Syrische danser Nazir Abu Said, de Egyptische Godfather of Bellydance Hossam Ramzy, en de Canadese Bellydancer of the Universe Aziza. Yamina heeft inmiddels een schat aan ervaring in performen en lesgeven. Dit laatste zowel aan volwassenen als aan kinderen, kortom: aan studenten van alle niveaus met uiteenlopende ambities. Voor Yamina is buikdans een theaterkunst: vrouwelijk, sexy, stoer, sensueel, humoristisch en speels. De vergevorderde dansers - Yamina's Showdancers - maken jaarlijks een theatervoorstelling en geven regelmatig performances op dansvoorstellingen, festivals en feesten.

Wij bieden: dans en buikdans.

Aanbieder
Buikdansschool Yamina
Leslocatie: Balletstudio Yolanda, Edisonstraat 37
2561 BA Den Haag
www.buikdansschool.nl

Ooievaarskorting Nee

Neem contact op met
Yamina
070 361 42 24
buikdans@xs4all.nl