COMM

Literatuur, Mediacultuur

Centrum
www.muscom.nl

Versta jij de kunst van communicatie? Iedereen communiceert. Altijd en overal. Onze manieren van communicatie hebben impact. Op onszelf, op elkaar en op de wereld. Ervaar die impact bij COMM!

Communicatie maakt vaak het verschil. In wat je vindt én wat je doet. Van ruzie tot een schaterlach. Van appen tot een speciaal kaartje sturen. De manier waarop we communiceren verandert snel. Vroeger stuurden we alle berichten per post. Nu doen we bijna alles via onze smartphones. 

Goed communiceren is een kunst. De sleutel tot je eigen geluk, maar ook tot een betere wereld. In COMM ervaar je zelf hoe communicatie werkt en ontdek je hoe jij zelf communiceert.

Voor alle onderwijsniveaus biedt COMM lessen over de impact van communicatie. Zowel in het museum als op school. We behandelen onderwerpen die juist niet al in schoolboeken staan. Maar die belangrijk zijn voor je eigen leven en de omgang met elkaar. Hoe ga je om met nepnieuws en andere massacommunicatie? Hoe herken je vooroordelen en wat doe je er aan? Hoe makkelijk wordt jij verleid door reclames? Welke impact heeft jouw smartphone op jou?

COMM langs en ervaar het zelf!

 

 

Aanbieder
COMM
Zeestraat 82
2518AD Den Haag

Ooievaarskorting Nee

Neem contact op met
Sarah-Jane Earle
070-3307514
sjearle@muscom.nl