Huib Westerbaan

Muziek

Segbroek

Even voorstellen: Mijn naam is Huib Westerbaan. Ik ben afgestudeerd als muziektherapeut sinds 1988 en heb 25 jaar werkervaring in verschillende zorgvelden en onderwijs situaties. Het belangrijkste in mijn werk is voor mij het plezier wat mensen aan de muziek die ze maken beleven.

Klinkklare Muziek
Ik ben Klinkklare Muziek in de zomer van 2013 begonnen. Klinkklare Muziek is voor iedereen die muziek wil beleven, van jong tot oud. Via Klinkklare Muziek kan je muzieklessen volgen voor o.a. gitaar, piano, keyboard, liedbegeleiding, etc. Individuele lessen worden voornamelijk aan de Beukstraat gegeven. Lessen (voor o.a. bandjes) doe ik vooral op het Koorenhuis

 

Wij bieden: muzieklessen, gitaarles, pianoles, keyboardles, liedbegeleiding, individuele lessen, lessen voor bandjes, lessen voor zangroepen, gitaarles voor beginners, pianoles voor beginners, keyboardles voor beginners, muzieklessen voor mensen met een beperking, Nederlandse liedjes zingen met expats, muziekbeleving, muzieklessen voor groepen, groepslessen.

Aanbieder
Huib Westerbaan
Beukstraat 44
2565 ZB Den Haag

Ooievaarskorting Ja

Neem contact op met
Huib Westerbaan
06 20 13 96 83
huibwesterbaan@klinkklaremuziek.nl
www.klinkklaremuziek.nl