Humanity House

Cultureel erfgoed, Mediacultuur

Centrum
www.humanityhouse.org

Humanity House maakt humanitaire thema’s bespreekbaar en invoelbaar en inspireert mensen om een positieve bijdrage te leveren aan een leven in vrede en vrijheid voor iedereen.

Leven in vrede en vrijheid is kwetsbaar. Humanitaire thema’s als gelijke rechten, voedselzekerheid, vrijheid van meningsuiting en migratie spelen overal ter wereld een rol. Rampen en conflicten zijn aan de orde van de dag.

Humanity House maakt mensen bewust van de impact van humanitaire thema’s, die de levens van tientallen miljoenen mensen ter wereld dagelijks beheersen. Situaties worden bespreekbaar en invoelbaar gemaakt vanuit het menselijk oogpunt. Een perspectief dat vaak onvoorstelbaar, complex en indringend is. Door verhalen te delen brengen we situaties van ver weg dichtbij. Dit doen we via beeld, beleving, debat, muziek en gesprek. Vanuit verschillende invalshoeken, van journalist tot slachtoffer, van hulporganisatie tot militair.

Humanity House gelooft dat door mensen bewust te maken van mondiale humanitaire thema’s, we ze ook in beweging kunnen brengen. Zij kunnen dan wel degelijk direct of indirect een positieve bijdrage leveren. Humanity House wilt een zo breed mogelijk publiek aanspreken met een specifiek aanbod voor jongeren (10-24), young professionals (25-40) en professionals.

Wij bieden: cultureel erfgoed.

Aanbieder
Humanity House
Prinsegracht 8
2512 GA Den Haag
www.humanityhouse.org

Ooievaarskorting Ja

Neem contact op met
Audrey Mussoni
0703100050
audrey.mussoni@humanityhouse.org