Jazz4Kids

Muziek

Leidschenveen-Ypenburg

Jazz4kids biedt jazzconcerten en improvisatie-workshops voor kinderen van 4-12 jaar. Kinderen maken op een speelse en actieve manier kennis met jazzmuziek en improviseren.

Jazz voor kinderen…is dat niet veel te moeilijk? Welnee!!! Jazz gaat over improviseren, samen spelen en creatief zijn met muziek. Dat kunnen kinderen ook!

Jazz4kids wil kinderen op een actieve manier laten kennis maken met jazzmuziek en improvisatie. Jazz4kids ontwikkelt daarom educatieve jazzprojecten voor kinderen in de leeftijd van vier tot twaalf jaar. Bij alle projecten ligt de nadruk op plezier, creativiteit, participatie en actief leren: leren door doen!

Jazz4kids is in 2006 ontwikkeld door Suzan Overmeer. Samen met vier professionele muzikanten vormt zij de band Jazz4kids. In november 2006 is Stichting Jazz4kids opgericht om ondersteuning te bieden bij het opzetten van alle projecten.

Jazz4kids heeft bepaald niet stil gezeten! Er zijn onder andere drie concerten ontwikkeld, workshops, nascholingen, het project Jazzmuzikanten op bezoek en het lesboek + Cd: Jazz in de klas (2008, Uitgeverij De Toorts)

Wij bieden: muziek.

Aanbieder
Jazz4Kids
Gaslaan 141a
2562 LD Den Haag

Ooievaarskorting Nee

Neem contact op met
Suzan Overmeer
06 20 33 56 99
info@jazz4kids.nl
www.jazz4kids.nl