Joanne van Beusekom

Interdisciplinair

Haagse Hout
joanne.vanbeuse.com/

Aangenaam, ik een creatieverd met passie voor design, muziek, onderwijs & het culinaire. Vrolijk, bewogen, flexibel & precies en ik hou van dingen mooier, duidelijker en gebruiksvriendelijk maken.

Mijn naam is Joanne van Beusekom en ik hou ik van mensen helpen, bemoedigen, stimuleren en ze blij maken. Dat doe ik vooral graag op creatief gebied. Ik werk als grafisch ontwerper en communicatiespecialist. Verder fotografeer ik, geef ik les en maak ik autonome kunst. Ook op muzikaal en culinair gebied mag ik me graag uiten. Hieronder een greep uit wat ik u te bieden heb.

wat ik te bieden heb
- ontwerpen: logo’s, huisstijlen, websites, posters, flyers, expositiemateriaal
- fotografie: objecten, producten, evenementen, theater, portretten & vrij werk
- onderwijs: lessen en workshops op gebied van grafische vormgeving, kleur, fotografie & hergebruik van objecten. Voor kinderen geef ik ook knutsel- en baklessen.
- communicatie: schrijven, redigeren en vertalen van Nederlandse en Engelse teksten

kenmerkend voor mij

Mijn diensten en producten stem ik af op uw wensen waarbij ik graag meedenk over zowel de inhoud als de vorm. Mijn werk is fris, strak, kleur- en contrastrijk en qua persoon ben ik vrolijk, bewogen, flexibel & precies.  Verder hou ik van dingen mooier, duidelijker en gebruiksvriendelijk maken.

mijn achtergrond

Naast Grafisch Ontwerpen aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag studeerde ik Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ik werk  voor diverse opdrachtgevers in de sectoren kunst- en cultuur, educatie, non-profit, dienstverlening, politiek en overheid.

Wij bieden: Beeldend, Muziek

Waardering aanbieder

De waardering geeft aan hoe deze aanbieder scoort op punten zoals ervaring, faciliteiten, bereikbaarheid, kortingsmogelijkheden etc.

Nog niet ingevuld door aanbieder

Aanbieder
Joanne van Beusekom
Saffierhorst 212
2592 GN Den Haag
joanne.vanbeuse.com/

Ooievaarskorting Nee

Neem contact op met
Joanne van Beusekom
0628790863
jhmvb@yahoo.com