Korzo theater

Dans, Theater

Centrum

Korzo is een avontuurlijk en intiem theater in de oude binnenstad van Den Haag. Al meer dan dertig jaar is Korzo een toonaangevend huis voor muziek, dans, theater en sinds kort ook contemporary circus. De programma’s in Korzo brengen het publiek dicht bij de talenten van vandaag en morgen.Bij eerste binnenkomst in het theater is de meest voorkomende reactie er een van stille verbazing. Daarna komen de woorden: dat dit bestaat in Den Haag! Wie heeft het ontworpen? Wat betekent het fraaie lijnenspel op de reusachtige binnengevel? Wie werken hier en wat gebeurt hier allemaal?Voor de bezoeker laat een avondje Korzo zich soms moeilijk voorspellen, maar wie de stoute schoenen aantrekt zal verrast zijn. Korzo investeert in jong talent en maakt graag voorstellingen en evenementen voor iedereen die verder kijkt dan zijn of haar neus lang is, voor mensen die uitgesproken nieuwsgierig zijn en zin hebben in een ‘net-even-anders-dan-anders’ theateravond. En als bonus kun je in de relaxte sfeer van de Korzo bar artiesten van over de hele wereld ontmoeten.

Get Close to Talent! Korzo staat bekend als een avontuurlijk podium voor jonge, getalenteerde artiesten in het oude stadshart van Den Haag. Korzo is daarbij ook een van de belangrijkste moderne dansproducenten in Nederland. Altijd in combinatie met de namen van jonge of toonaangevende choreografen en verbonden aan initiatieven die de Nederlandse dans van een nieuwe impuls voorzien.

Wij bieden: creatieve dansambities onder professionele begeleiding (crosstown), cross-overs, verschillende dansstijlen, dansproducties met en voor jongeren, wekelijkse monday movement classes, community projecten.

Aanbieder

Korzo theater
Prinsestraat 42
2513 CE Den Haag

Ooievaarskorting Ja

Neem contact op met
Earta Van Varsseveld
070 363 75 40
publiciteit22@korzo.nl
www.korzo.nl/