Muzikantenkwartiertje

Beeldende kunst, Cultureel erfgoed, Dans, Interdisciplinair, Literatuur, Mediacultuur, Muziek, Theater

Centrum, Escamp, Haagse Hout, Laak, Leidschenveen-Ypenburg, Loosduinen, Scheveningen, Segbroek
www.facebook.com/Muzikantenkwartiertje-688907651246743/

Het muzikantenkwartiertje gelooft in creativiteit als verbinder. Door het stimuleren van kennisdeling, kruisbestuiving en een samen-staan-we- sterk-mentaliteit, bieden wij amateurs én professionals vanuit verschillende kunstdisciplines een podium om hun kunstwerken te presenteren. Wij streven financiële emancipatie na voor creatievelingen door een duurzame verbinding te creëren tussen creatievelingen met particulieren, ondernemers en bedrijven. Join us!

Wij zijn Tony Bouman en Sebastiaan Simoen. Samen vormen wij Het Muzikantenkwartiertje. Wij hebben een achtergrond in het muzikantenbestaan, maatschappelijk werk en de educatie. Door het stimuleren van kennisdeling, kruisbestuiving en een samen-staan-we-sterkmentaliteit, bieden wij amateurs én professionals vanuit verschillende kunstdisciplines een podium om hun kunstwerken te presenteren. Wij streven emancipatie na voor creatievelingen door een duurzame verbinding te creëren tussen creatievelingen en particulieren, ondernemers en bedrijven."

Tijdens Jazz in de Regentes heeft het Muzikantenkwartiertje twee workshops georganiseerd. What’s cooking is een educatieve percussie workshop verzorgd door een Jazz Quartet van het Conservatorium. Jazz in de kinderkroeg was een workshop dat podiumkunst, theaterkunst én muziekeducatie aanpakte door een cabaretier in gesprek te laten gaan met kinderen over jazz muziek. Op de internationale dag van het kind verzorgde Het Muzikantenkwartiertje de muzikale programmering en werkte samen met de Poolse community in Stadsdeel ReVa. Tussen brouwerij De Prael Den Haag en Het Muzikantenkwartiertje is een mooie samenwerking ontstaan. Brouwerij De Prael is een sociale onderneming waar Het Muzikantenkwartiertje perfect op kon inspelen. Samen hebben wij leuke interactive kunst evenementen georganiseerd. Tijdens de Meer met Minder banenbeurs bracht Het Muzikantenkwartiertje samen met De Bezinning de culturele sector aan het licht. Voor mensen die al langere tijd niet meer aan het werk waren was dit een toegankelijke en creatieve manier om weer aan het werk te kunnen gaan. Dit jaar verzorgd Het Muzikantenkwartiertje de muzikale programmering van Het Circus festival.Waardering aanbieder

Bekijk waardering

Aanbieder
Muzikantenkwartiertje
Esperantoplein 20 20
2518 LE Den Haag

Ooievaarskorting Nee

Neem contact op met
Tony Bouman
0618412880
muzikantenkwartiertje@gmail.com