Popkoor Pepperoni

Muziek

Segbroek
www.vokaaltotaal.nl/pepperoni

Pit en sfeer Pepperoni is een gemengd koor met pit, en bestaat uit zo'n 40 mannen en vrouwen in 6 stemgroepen. Dat levert een stevig geluid en mooie vocale wisselingen.

Kom meezingen! Open repetitie van Popkoor Pepperoni op dinsdag 11 september 2018.

Altijd al eens willen meemaken hoe het is om in een popkoor te zingen? Dan is nu je kans! Op dinsdag 11 september 2018 houdt Popkoor Pepperoni een open repetitie, waaraan iedereen (volwassenen) kan meedoen.

Pepperoni is een swingend popkoor met pit en repeteert iedere dinsdagavond om 20:00 uur in buurtcentrum Copernicus, Daguerrestraat 16 in Den Haag. Vanwege de start van het repetitieseizoen zetten we op dinsdag 11 september 2018 de deuren open en dagen je uit het popzingen eens een keer te komen proberen.

Pepperoni zingt popnummers van nu (bijvoorbeeld van Amy Winehouse, Coldplay, Caro Emerald en Mika) en ook een paar gouden ouwe zoals van Bon Jovi, Queen en Fleetwood Mac. We treden op bij korenfestivals in de omgeving of iets verder weg. Verder staan regelmatig bij instellingen en tehuizen op het podium.

Pepperoni staat onder leiding van dirigente Aleksandra Lamers-Popovka. Vaste begeleider en pianist bij optredens is Raúl Santana.

We repeteren in buurtcentrum Copernicus, Daguerrestraat 16 in Den Haag. Als je geïnteresseerd bent, stuur dan een mailtje met je naam, adres en eventueel je zangervaring en/of je stemgroep naar: pepperoni@vokaaltotaal.nl

Voor mannen en sopranen hebben we direct (beperkt) plaats, voor de overige vrouwenstemmen is er een kleine wachtlijst. Om op de wachtlijst geplaatst te worden is deelname aan de open repetitie verplicht.

Wij bieden: muziek en koor.

Aanbieder
Popkoor Pepperoni
Daguerrestraat 16
2561 TT Den Haag
www.vokaaltotaal.nl/pepperoni

Ooievaarskorting Nee

Neem contact op met
Popkoo
06 20 42 39 63
pepperoni@vokaaltotaal.nl