Rabarber, de theaterschool van Den Haag

Theater

Centrum
www.rabarber.net

Rabarber is al 30 jaar dé theaterschool van Den Haag en omstreken. Er is voor iedereen vanaf 6 jaar elke dag van de week, een passend programma.

Rabarber vindt het essentieel om, naast de cultuureducatie die zij in de vrijetijdssector biedt, steeds in contact te blijven met het primair‐ en voortgezet onderwijs. Zij zoekt daar waar mogelijk naar samenwerking. Door zowel actief, receptief als reflectief kennis te maken met theater krijgen kinderen en jongeren bouwstenen aangereikt waarmee zij op weg kunnen gaan om op te groeien tot evenwichtige, nieuwsgierige en inspirerende jongvolwassenen. Dit doet Rabarber o.a. door het aanbieden van schoolvoorstellingen voor PO en VO i.c.m. workshops, maaktrajecten, inleidingen en/of nagesprek. Voor alle vragen, suggesties, het boeken van een schoolvoorstelling of ideeën kunt u terecht bij Sascha van Veen via 070 3450996 of sascha@rabarber.net

Waardering aanbieder

De waardering geeft aan hoe deze aanbieder scoort op punten zoals ervaring, faciliteiten, bereikbaarheid, kortingsmogelijkheden etc.

Nog niet ingevuld door aanbieder

Aanbieder
Rabarber, de theaterschool van Den Haag
Bilderdijkstraat 35
2513 CM Den Haag
www.rabarber.net

Ooievaarskorting Nee

Neem contact op met
Sascha van Veen
0703450996
sascha@rabarber.net