Show- & Drumfanfare Duindorp

Muziek

Scheveningen

Duindorp is een muziekkorps waar jong en oud samen muziek maken op een hoog niveau. Naast traditionele marsen speelt Duindorp muziek die nu te horen is op radio en TV.

Duindorp maakt niet alleen muziek en zijn wij vaak te gast bij optredens in binnen- en buitenland, wij geven ook een gedegen muziekopleiding. Een instrument leren spelen vanaf het begin of een gevorderde op een hoger plan brengen. Instrumenten waaronder fluit, trompet, trombone, saxofoon, bariton of slagwerk, alles is mogelijk.

Kinderen willen graag muziek maken en wij bieden hen en hun ouders alle mogelijkheden in diverse projecten. Op onze website staat hier meer informatie over.

Wij werken nauw samen met verschillende organisaties en projectgroepen om muziek maken voor iedereen bereikbaar te maken. Betaalbaar en van een goed niveau.

Duindorp maakt geen onderscheid in leeftijden. Jong en oud gaan samen, spelen samen, leren samen en bepalen ook samen de muziekkeuze.

Nieuwsgierig ? kom snel één van onze repetities bezoeken op dinsdag- of vrijdagavond. Raadpleeg onze website voor de tijden en locatie.

Wij bieden: muziek, orkest, optreedervaring, optredens, samenspel, marsband spel, repetities, concoursen, taptoes, optochten, marsen, traditionele marsen, populaire muziek marsen, marsrepertoire.

Aanbieder
Show- & Drumfanfare Duindorp
Tesselsestraat 75
2583 JH Den Haag

Ooievaarskorting Nee

Neem contact op met
Show- & Drumfanfare Duindorp
06 46 21 24 39
voorzitter@drumfanfareduindorp.nl
www.drumfanfareduindorp.nl