sKrjabin, DE VOOROPLEIDING

Muziek

Haagse Hout

Jaarcursus op de donderdagavond om je voor te bereiden op een toelatingsexamen voor een muziekvakopleiding voor alle stijlen.

Deze cursus geeft leerlingen die een toelatingsexamen voor een Muziekvakopleiding willen voorbereiden, een degelijke muziektheoretische opleiding die nodig is om aan de toelatingseisen te voldoen. Daarnaast is heel veel aandacht ook voor samenspel maar ook wordt gewerkt aan een goede mentale voorbereiding. In de spel en houdingslessen wordt gewerkt naar een eindpresentatie in het theater, waar iedereen zijn toelatings repertoire kan laten zien en horen, waardoor je optimaal voorbereid bent. Deze cursus kan ook gebruikt worden als orientatiejaar om te kijken of een muziekstudie bij je past. Eind augustus vinden de intakes plaats waar je spel niveau en theoretische mogelijkheden worden gehoord. Je kan voor je hoofdvak zelf een docent kiezen, maar eventueel kunnen we helpen een goede docent te vinden.

Wij bieden: muziek, pianoles, pianolessen, hoboles, hobolessen, vooropleiding voor conservatorium, een muziekacademie, muziekles.

Aanbieder
sKrjabin, DE VOOROPLEIDING
Raamweg 36
2596 HN Den Haag

Ooievaarskorting Nee

Neem contact op met
Peter le Feber
06 48 31 09 88
info@skrjabin.nl
www.skrjabin.nl