Something like sunshine

Muziek

Scheveningen
www.facebook.com/SomethinglikeS

Wij zijn Teddy Macrander (17 jaar) & Aina Qvist (18 jaar), wij zitten allebei op de Vrije School Den Haag en wonen in Scheveningen.

Wij spelen al ruim twee jaar samen en schrijven veel eigen nummers zowel solo als samen. Wij heten ‘Something like Sunshine’ en zingen zelfgeschreven nummers geïnspireerd door artiesten als: Dixie Chicks, John Mayer, Lennon and Maisy en Taylor Swift. Ons genre is een beetje country, folk en we zingen veel tweestemmig. Ons doel is om zoveel mogelijk te spelen en ons geluid te laten horen.

We hebben regelmatig opgetreden o.a.: Paardcafé, Hipfest, Lokaal Vredebreuk, Beachclub Indigo, HPC Winterfest, YMCA, Jorplace, Vlaggetjesdag, Graaitijd, Café de Bieb, Prinsjespop, Fast Surfdorp en Café de Paap. Wij hebben ook op het Cultuurpodium van Parkpop gespeeld, op het Madnes festival in Ameland en op de Parade bij Loes Luca! 

In december 2015 hebben wij de finale van de landelijke Unicef Talent Battle gewonnen in het Paard van Troje. 

Op 29 januari jl. hebben we de finale gespeeld van Talent Event in de grote zaal van het Paard van Troje! De jury, bestaande uit o.a. de directeur van het Paard Mayel Blonden, popjournalist Nico Heemelaar, Joris Wijsmuller e.a. tipte ons als de ‘nieuwe Common Linnets’ en zou ons graag in hun voorprogramma zien staan! Daaropvolgend mochten wij in het pauzeprogramma van de Common Linnets in het Zuiderstrand optreden.

Wij hebben o.a. gespeeld op Surfana, Madnes, Mutesoundfestival, Metropolis, Rockstone Sessions, Pier Scheveningen, Festival Tweetakt, Live uit Lloyd, Paard van Troje, Paardcafe, Vlaggetjesdag, Tivoli Vredenburg Intimate Sessions, diverse huisconcerten en nog veel meer!

Wij bieden: muziek.

Aanbieder
Something like sunshine
Gevers Deynootweg 47
2586 BD Den Haag
www.facebook.com/SomethinglikeS

Ooievaarskorting Nee

Neem contact op met
Something like sunshine
(06) 14 43 55 71
somethinglikesunshine@hotmail.com