Sonata Muziekonderwijs

Muziek

Leidschenveen-Ypenburg

Sonata Muziekonderwijs staat voor professionaliteit en klantgerichtheid met een aanbod aan trainingen, co-teachingstrajecten en (team-)workshops voor muziekonderwijs.

Met de bijscholingsactiviteiten zorgt Sonata Muziekonderwijs ervoor dat groepsleerkrachten in het basisonderwijs naast het verbeteren van hun huidige vaardigheden in het muziekonderwijs - zingen, bewegen, luisteren- hun muziekdidactische vaardigheden hebben uitgebreid met het spelen op instrumenten en het noteren van muziek.
Het aanbod aan trainingen, co-teachingstrajecten en (team-)workshops is maatwerk:
- de leervraag van de school, het team of de individuele leerkracht staat centraal
- het begin-niveau van de leerkracht(en) is uitgangspunt
- de kennis en vaardigheden kunnen direct worden toegepast in de praktijk

Ook kunnen scholen en leerkrachten gebruik maken van de expertise binnen Sonata Muziekonderwijs bij het uitwerken en implementeren van een leerlijn voor het vak muziek, eventueel aan de hand van een muziekmethode.
Mijn insteek is dat leerkrachten na een training ook daadwerkelijk met het geleerde aan de slag kunnen en dat ook zullen gaan doen. Voor die implementatie is het van belang dat het team dat samen aanpakt. Daarom is tijdens de training het uitwisselen van ervaringen, leerwensen en kennis van elkaars expertise van de leerkrachten onderling een belangrijke pijler.
Bekijk het aanbod aan trainingen, co-teachingstrajecten en (team)workshops op www.sonatamuziekonderwijs.nl

Wij bieden: muziek, trainingen, co-teachingstrajecten, workshops, teamworkshops voor muziekonderwijs, mziekles, sociaal-emotionele ontwikkeling, spraakontwikkeling, taalontwikkeling, muziekonderwijs, muziektraining, studiedagen, blokfluitlessen, blokfluitles, blokfluitspelen, een goede speelhouding, ademtechnieken, toonvorming, articulatievormen, ontwikkeling van muzikale expressie, meerstemmig blokfluitspel, blokfluit met pianobegeleiding, blokfluit met goede cd-begeleidingen, sopraanblokfluit spel.

Aanbieder
Sonata Muziekonderwijs
Weidevogellaan 233
2496 MV Den Haag

Ooievaarskorting Nee

Neem contact op met
L. Nagel
06 46 79 41 12
info@sonatamuziekonderwijs.nl
www.sonatamuziekonderwijs.nl