M.C. van Duyneveldt

Beeldende kunst

Escamp

Glascursus in Den Haag, Zuid57, Zuidlarenstraat 57, 2545 VP, unit 0.04. Workshop: introductie van 1 dag. Cursus van 10 lessen van 2,5 uur. Gekozen kan worden tussen Tiffany of warm glas.

De workshop duurt 1 dag. Er kan gekozen worden tussen Tiffany (koude verwerking) of fusing (warme verwerking). Het werkstuk wordt dan samengesmolten in de oven. Kosten E 60,00, inclusief materiaal en koffie of thee. Bij de tiffanyworkshop kan het werkstuk meteen worden meegenomen, wanneer gekozen wordt voor fusing moet een afspraak gemaakt worden om het object op te halen. De cursus van 10 lessen van 2,5 uur kost E 195,00 exclusief materiaal. Er wordt gestart met een uitleg over de verschillende glassoorten en het leren omgaan met de glassnijder. Er kan gekozen worden uit de talloze voorbeelden die in het altelier voorhanden zijn of er kan een eigen ontwerp gemaakt worden. Er wordt gewerkt in groepjes van maximaal 3 personen, om een ieder persoonlijke aandacht te kunnen geven. Lessen kunnen i.v.m. ziekte of vakantie binnen 3 maanden worden ingehaald. De mogelijkheid is aanwezig om zelfstandig te werken. De kosten hiervan zijn E 20,00 per keer, exclusief materiaal.

Ik werk ook in opdracht. Samen met de klant bepalen we hoe het kunstwerk vormgegeven wordt. Gedurende het vervaardigingsproces kan de klant komen kijken hoe het werk vordert.

Ook aan kinderen van 12 tot 18 jaar wordt gedacht. Zij kunnen in vier lessen een gaaf werkstuk komen maken. Bij voldoende aanmeldingen worden de lessen gegeven op zaterdagochtenden. 

Houders van de Ooievaarspas genieten een korting van 50% en kinderen   doen gratis mee. Dat is wel exclusief het gebruikte materiaal.

Ook bestaat de mogellijkheid te mozaÏken met glas. Bijv. een doosje, hartje o.id. 

Neem gerust een kijkje in ons altelier en krijg alle uitleg die u wilt.

De unieke objecten in het atelier zijn ook te koop. Over de prijs worden we het wel eens.

U kunt in overleg op elk moment instappen.

Heel graag tot ziens we kijken uit naar uw komst.

Wij bieden: beeldende kunst.

Aanbieder
M.C. van Duyneveldt
Zuidlarenstraat 57
2545 VP Den Haag

Ooievaarskorting Ja

Neem contact op met
M.C. van Duyneveldt
070 367 61 05
info@tiffanyenwarmglas.nl
www.tiffanyenwarmglas.nl