Toneelgroep ROOD

Theater

Scheveningen

ROOD is een springplank voor veelzijdig talent en een uitlaatklep voor gemotiveerde amateur en (semi) professionele spelers.

ROOD wil Den Haag verrijken met persoonlijk, authentiek, non-conformistisch en multidisciplinair theater op bijzondere locaties. Naast het maken van locatie-theater is het een belangrijk uitgangspunt om amateurs en professionals uit verschillende disciplines samen te brengen. De diverse referentiekaders die in steeds veranderende samenstellingen het uitvoerende team vormen, inspireren tot theatervoorstellingen die lang in de herinnering blijven hangen.

Wij bieden: theater, toneelbegeleiding, repetities, toneelspel, toneel, toneelervaring, toneelvaardigheden, toneeloefeningen, toneelvoorstellingen, toneelactiviteiten, amateurtoneel, toneelproducties, persoonlijke theater, authentieke theater, non-conformistische theater, multidisciplinaire theater, locatie-theater, theatervoorstellingen, springplank voor veelzijdig talent, professionele ondersteuning, toneelinitiatieven.

Aanbieder

Toneelgroep ROOD
van Blijswijkstraat 62
2582 LG Den Haag

Ooievaarskorting Nee

Neem contact op met

06 44 03 53 44
info@toneelgroeprood.nl
www.toneelgroeprood.nl