27-10-2021

Leernetwerk Muziek | Wolf Brinkman

Datum: 27 oktober 2021
Tijd: 13.00 – 16.30 uur
Locatie: Nutshuis, Riviervismarkt 5, 2513 AM Den Haag
Prijs: Gratis
Doelgroep: Voor iedereen die muziekles geeft in het primair onderwijs, zowel mensen met, als zonder professionele vakopleiding zijn welkom. Ook mensen die niet aanwezig waren bij de voorgaande bijeenkomsten zijn welkom.

Vanwege de coronamaatregelen is het aantal plaatsen voor fysieke deelname beperkt. Bij over-inschrijving krijgen vaste deelnemers van het leernetwerk voorrang. Alle andere inschrijvers kunnen online deelnemen vanaf 14.30. Reageer dus tijdig. Het Nutshuis zal controleren op de testen voor toegang/coronacheck. Mocht je daarom liever online aansluiten vanaf 14.30, noteer dat dan op het inschrijfformulier onder ‘opmerkingen’.

Omschrijving

Tijdens dit leernetwerk is het onderwerp dat wij behandelen vakoverstijgend werken vanuit muziek met als gast Wolf Brinkman (School of Sleeping Dogs).

Wolf Brinkman, kunstenaar-docent, neemt ons mee in zijn visie op vakoverstijgend werken vanuit muziek. Zie de bijlage “Workshop Muziek van rollende stenen“. Op basis van zijn ervaringen geeft hij ideeën en tips om dit vorm te geven in het primair onderwijs.

Programma
13.00 Inloop met koffie/thee en broodje
13.30 - 14.15 Programma leernetwerkmuziek-intern
14.30 - 16.00 Programma met Wolf Brinkman
16.00 Informele uitwisseling met hapje en drankje tot 16.30

Meer informatie

Heb je vragen, ideeën of wil je alvast meer informatie? Neem contact op met cultuurcoach:
Coby Wisse
cobywisse@cultuurschakel.nl