27-10-2021

Tips voor jouw subsidieaanvraag

Hulp bij het schrijven van een artistiek inhoudelijk projectplan, de planning en begroting!

Bij de beoordeling van subsidieaanvragen kijken wij onder andere naar een heldere artistieke onderbouwing, een overzichtelijke begroting en een duidelijke planning. Dat kan een behoorlijke uitdaging zijn en je wilt natuurlijk een succesvol plan indienen.

Sta jij op het punt om een subsidieaanvraag voor Presentatiesubsidie 2 bij ons in te dienen en kun je daar hulp bij gebruiken? Of is jouw subsidieaanvraag door ons afgewezen en wil je advies over wat je anders kunt doen bij een volgende aanvraag? Kom dan op woensdag 27 oktober 2021 naar het Subsidieloket. Damani Leidsman helpt je graag verder en geeft je inzicht in hoe je jouw plan artistiek inhoudelijk kunt onderbouwen, hoe een heldere begroting eruit ziet en wat er in een planning moet staan.

Damani is lid van de beoordelingscommissie Presentatiesubsidie en werkt als maker in de podiumkunsten (muziek, dans, performance). Hiernaast zet hij zich in voor een gezonder kunstklimaat via commissies, is hij programmeur, docent en creative producer voor makers in de marges.

Datum:  woensdag 27 oktober 2021
Tijd:       13.00 – 14.00 uur
              14.30 – 15.30 uur
              16.00 – 17.00 uur
Locatie: online via Zoom

Ieder uur is er plek voor 4 deelnemers van verschillende organisaties en ga je groepsgewijs aan de slag. Je krijgt gerichte tips om jouw plan zelf te verbeteren, zodat je meer slagingskans hebt. Dit is uiteraard geen garantie op subsidie, want uiteindelijk adviseert een externe, onafhankelijke commissie of je aanvraag toegekend wordt.

Aanmelden

Meld je uiterlijk dinsdag 19 oktober aan door een mail te sturen aan joanbiekman@cultuurschakel.nl. Vermeld daarbij op welk tijdstip je wilt deelnemen, de naam van jouw organisatie, jouw e-mailadres en telefoonnummer. Vermeld wat jouw artistieke ontwikkelingsuitdagingen zijn, zodat we die kunnen bespreken.  Je mag een eerder afgewezen plan van of nieuw projectplan voor Presentatie 2 meesturen. Per organisatie kan er maximaal één persoon deelnemen. 

Voor meer informatie kun je terecht bij Joan Biekman.