Kunst en cultuur in jouw wijk

Kinderen moeten meer de kans krijgen om met kunst en cultuur in aanraking te komen. Met activiteiten kunnen kinderen namelijk veel leren. en vooral lol hebben. Dus daarom is het het erg leuk als je je opgeeft voor activiteiten in jouw wijk!

Activiteiten bij jou in de buurt

Wat is er allemaal te doen aan kunst en cultuur in jouw wijk?

Échte webbouwers

Eer is leuk geschreven en goed nagedacht over indeling. We zien échte webbouwers die denken aan linkjes naar andere pagina’s of filmpjes en een ‘home button’ (Allen’s ontwerp). De redactie heeft nagedacht over verschillende soorten informatie: beschrijvend, informerend, enthousiasmerend, interactief (vragen stellen aan je lezers/bezoekers) en over het gebruik van sleutelwoorden (Imkan), die wij ‘zoekwoorden’ noemen.

Wat doe jij?

Wil jij iets doen of leren op het gebied van kunst & cultuur? Ga dan op les of sluit je aan bij een vereniging. Hieronder vind je aanbieders van dans, theater, muziek en meer. Gebruik 'Filter op trefwoord' om gericht te zoeken.

Inaya

"Het is leuk dat ze meer voor kinderen in de wijk doen. Je hebt moeilijke dingen en makkelijke dingen. Soms is het ook lastig maar iedere keer lukt het wel gewoon. Het hangt er ook vanaf wat je doet. Het is leuk als ze in de buurt leuke activiteiten willen doen. Ik zou willen dat er in de hele wereld vrede zou zijn. Ik zou willen dat er activiteiten zijn als tekenen, knutselen, zelf een onderwerp verzinnen en dat dan zelf kunnen maken. In de buurt zou ook een grote winkel kunnen zijn en daar jouw dingen kunt verkopen, weggeven en uit kunnen lenen."

Evenement

Een zomer vol kunst en cultuur bij jou in de buurt. Wat ga jij allemaal doen?

Meet & Greet Dans

25 mei | 13-18 uur | Advies over dansprojecten

Impact 2022 voor vo

Directies, leerkrachten, icc’ers en kunstvakdocenten uit het voortgezet-, speciaal- en

Workshop Sociale veiligheid

31 mei | 15.00 - 17.30 uur | Leer een veilige omgeving te creëren als bestuurslid van jouw culturele instelling.  

Accepteer marketing-cookies om deze video te bekijken.

CultuurSchakel brengt je verder in kunst en cultuur in Den Haag