Agenda BinnenBuiten

 • Workshop in Bibliotheek Bouwlust | 11 oktober
  Dankzij de kinderen die in een paar weken tijd 3.000 handtekeningen ophaalden is de wens voor een bibliotheek in de wijk in vervulling gegaan. De nieuwe Bibliotheek Bouwlust wordt ook steeds meer een (culturele) ontmoetingsplek! Na de Kinderboekenweek op 11 oktober start de eerste workshop. Kinderen worden zo betrokken bij het programma van de bibliotheek om tot een gevarieerd aanbod te komen.

 • Meet & Greet Haagse Hout | 27 oktober
  Wil je meer weten over BinnenBuiten? Wil jij als organisatie aansluiten of wil je actief zijn binnen het programma? Tijdens een Meet en Greet kom je alles te weten en ontmoet je ook andere aanbieders uit de wijk. In oktober zijn wij te vinden in Wijkcentrum Mariahoeve in Haagse Hout. Heb je een idee voor BinnenBuiten of wil je weten wat we samen kunnen doen?

  Meld je aan voor de eerste Meet & Greet op 27 oktober van 14.00 tot 16.00 uur in Wijkcentrum Mariahoeve, Ivoorhorst 155 in de rode zaal. Mail ons voor meer informatie.

 • Eerste Oogst Bijeenkomst | 25 november
  Sinds de start is BinnenBuiten actief in zes Haagse wijken. Wat is er van de grond gekomen in Escamp of Haagse Hout? Welke ideeën hebben kinderen gelanceerd? En zijn er andere samenwerkingen ontstaan? Tijdens de Eerste Oogst bijeenkomst op 25 november nemen we met de betrokken aanbieders en organisaties de eerste resultaten onder de loep en blikken vooruit op de kansen voor 2022.

>> Keer terug naar de vorige pagina