Aaipet

Laaktheater

Bonte Hond

Theater

Leeftijdsgroep: 1-2, 3-4

In AaiPet beginnen twee goochelaars vrolijk met hun act. Ze vouwen hondjes van ballonnen en toveren bananen uit iPads. Precies zoals het hoort. 
Maar de truc komt in opstand. De iPad ontpopt zich tot een brutale grapjas die de show danig in de war stuurt. Uiteindelijk weet niemand meer wat voor of achter is en wie nu eigenlijk wie bestuurt. Kijk eens om je heen. Waarschijnlijk zit iedereen naar een schermpje te turen, en dat vinden we allang niet gek meer. Maar als je alsmaar door een computer wordt beziggehouden, hoe zelfstandig groei je dan op? AaiPet is een hilarische kleutervoorstelling, zonder praatjes, met veel muziek, magie en beweging. - Winnaar van een Zilveren Krekel 2015 voor Meest Indrukwekkende Jeugdproductie - I.s.m. Festival 2 Turven Hoog. Waarom deze voorstelling? Laaktheater vindt het belangrijk dat de eerste theaterervaring positief en vol verwondering is. Aaipet is dit allemaal en ook nog eens super grappig!

Aanbieder
Laaktheater
Ferrandweg 4T
2523 XT Den Haag Den Haag

Contactpersoon
Catherine Klaverwijden
070 - 393 33 48
catherine@laaktheater.nl

Informatie
Lesmateriaal:
Direct na afloop van de voorstelling veranderen de kinderen in levende iPads, onder leiding van de acteurs uit de voorstelling.
Onderwijs:
Primair
Voorschool Groep 1 Groep 2 Groep 3 Groep 4 Groep 5 Groep 6 Groep 7 Groep 8
Speciaal
Voorstelling op eigen locatie
Prijs:
€8,50 p/lln
Capaciteit:
70
Tijdsduur activiteit:
50 minuten
Schooltijdaanbod van Laaktheater
Theater
Interdisciplinair
Laaktheater
Theater
Laaktheater
Theater
Literatuur
Laaktheater