Planner

Een van de taken van CultuurSchakel is de organisatie van VONK, de cultuurbezoeken voor het basisonderwijs. Deze bezoeken zijn inhoudelijk gekoppeld aan de leerlijnen Cultuuronderwijs op zijn Haags die CultuurSchakel samen met vertegenwoordigers van scholen en instellingen heeft ontwikkeld. Voor de inschrijving en planning van de activiteiten in VONK wordt gewerkt met het online systeem Planned Culture.

Voor de uitvoering van VONK zoeken wij per 1 februari 2018 een: 

Planner

voor 32-36 uur per week

In het kort
In deze functie werk je behoorlijk zelfstandig. Als Planner inventariseer je het aanbod van Haagse aanbieders voor cultuuronderwijs. Het planningssysteem wordt door jou gevuld met het aanbod en je draagt op basis van die planning zorg voor de uitvoering van de activiteiten: cultuuronderwijs op basisscholen. Je brengt Haagse aanbieders en scholen die subsidie ontvangen voor cultuuronderwijs bij elkaar. Je informeert aanbieders en scholen over subsidies, werkwijze en aanmelding, en over de geplande activiteiten. Je zorgt dat de informatie voor alle betrokkenen up to date is en levert dit aan voor plaatsing op de website. Je verzamelt evaluatiegegevens en zorgt voor terugkoppeling aan betrokkenen. Je levert een essentiële bijdrage aan het verbeteren van de planningssystematiek en aan de kwaliteitsontwikkeling van je eigen werk.

Wat verwachten we van jou?

 • Je kunt snel schakelen tussen verschillende belangen en betrokkenen
 • Je kunt meerdere facetten in een planningsproces tegelijk overzien
 • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden
 • Je kunt zelfstandig en gestructureerd werken
 • Je hebt een pragmatische instelling
 • Je hebt een brede interesse in kunst en cultuur 

Wij vragen:

 • HBO werk- en denkniveau aangevuld met een relevante opleiding, bijvoorbeeld logistiek planner, of een door werkervaring en relevante bijscholing gelijkwaardig niveau
 • Aantoonbare werkervaring op het terrein van planning. Ervaring binnen de kunstsector op dit terrein is een pre
 • Actuele kennis van de meest gangbare applicaties (office), enigszins gevorderd in het gebruik van Excel

Wij bieden:

 • Een marktconform salaris in schaal 7 (salarisschalen gemeenteambtenaren)
 • De arbeidsvoorwaardenregeling van de gemeente Den Haag wordt gevolgd
 • Een baan op een prachtige locatie in hartje Den Haag. De tram stopt voor de deur.

Team
Als Planner werk je onder de projectleider ‘Cultuuronderwijs op zijn Haags’. Je werkt nauw samen met de afdelingen Expertisecentrum Cultuuronderwijs en Marketing & Communicatie. Samen zorg je ervoor dat de communicatie met basisscholen en culturele aanbieders goed verloopt, dat de website en andere communicatiemiddelen up tot date zijn en dat de communicatiekanalen op elkaar afgestemd zijn.

Ja, ik wil deze baan
Dan nodigen we je graag uit te solliciteren. Dat kan vóór 7 november via deze link. Hier kun je je gegevens invullen en je cv en motivatiebrief uploaden.

Wil je liever eerst meer informatie? Dat kan ook. Neem dan contact op met mailto:nellekedouw@cultuurschakel.nl of 06 46 94 16 39. 

Voor in je agenda
Je kunt vast noteren dat de eerste gesprekken plaatsvinden op 20, 21 en 23 november. De tweede gespreksronde is gepland op 27 november.