Wie wint de Haagse C?

CultuurSchakel bestaat 5 jaar en wie jarig is, trakteert! Onze traktatie? We roepen een nieuwe prijs in het leven: de Haagse C, de prijs voor Cultuurparticipatie in Den Haag. Haagse culturele projecten en initiatieven die de stad mooier en levendiger maken, verdienen immers extra erkenning. De genomineerden zijn bekend en er is volop gestemd door heel Den Haag!

Stemmen 
Stemmen is helaas niet meer mogelijk. De winnaar uit elke categorie zal op vrijdag 29 juni bekend gemaakt worden tijdens ons zomerfeest op de Varkenmarkt!

De genomineerden
De Haagse C zal worden uitgereikt in twee categorieën, met elk één winnaar. Veel Haagse projecten hebben zich aangemeld en een vakkundige jury heeft uit alle inzendingen zes genomineerden gekozen, drie in iedere categorie. Van elke genomineerde hebben wij een videoportret gemaakt. Dit zijn de genomineerden van 2018:

Genomineerden categorie 1 (initiatieven volledig uitgevoerd door vrijetijdskunstenaars):

Genomineerden categorie 2 (initiatieven uitgevoerd door een combinatie van vrijetijdskunstenaars en professionals):

Uitreiking Haagse C 2018
In beide categorieën geldt uiteraard: degene met de meeste stemmen wint de Haagse C! De winnaars mogen hun prijs in ontvangst nemen op vrijdag 29 juni 2018 tijdens een feestje op de Varkenmarkt in het kader van het 5-jarig bestaan van CultuurSchakel. Dit is tevens de afsluiting van iktoon 2018, de maand waarin iedereen aangespoord wordt zijn talenten en kunsten te laten zien. De winnaars van beide categorieën winnen flink wat promotie, erkenning én niet te vergeten: een geldbedrag van €500, vrij te besteden door de organisatie.