30 januari 2020

Bijeenkomst subsidieregeling FCP

CultuurSchakel organiseert op 4 maart samen met het Fonds voor Cultuurparticipatie een bijeenkomst in het Koorenhuis over de aanloopregeling Samen cultuurmaken verbreden.

In aanloop naar het landelijk meerjarig programma Cultuurparticipatie dat in 2021 start, kan subsidie aangevraagd worden voor initiatieven die nu al verschillen in cultuurdeelname verkleinen. Bijvoorbeeld op het gebied van armoede, eenzaamheid, sociale integratie, en preventie. Het Fonds voor Cultuurparticipatie (FCP) opent hiervoor op 31 januari 2020 de aanloopregeling Samen cultuurmaken verbreden.

Datum: 4 maart
Locatie: Koorenhuis, Prinsegracht 27 in Den Haag
Tijd:  9:30 uur inloop met koffie en thee
        10:00 uur - 12:00 uur programma
        12:00 uur - 12:30 uur napraten met koffie en thee

Wat kun je verwachten?

Tijdens de bijeenkomst geeft Noud van de Rhee van het FCP een toelichting op de aanloopregeling en kun je jouw vragen hierover stellen. Ook zijn we heel benieuwd naar jouw ideeën, ambities of plannen om de stap naar cultuurdeelname te verkleinen, zodat iedereen hieraan kan deelnemen. Deze ideeën neemt het FCP mee in de doorontwikkeling van het meerjarige programma Cultuurparticipatie voor de beleidsperiode 2021-2024. 

Voor wie is deze bijeenkomst?

Werk jij bij een culturele instelling of ben je cultuurprofessional en werk je samen met een instelling binnen het sociale domein of andersom? Dan is deze bijeenkomst interessant voor jou! Niet alleen biedt de aanloopregeling mooie kansen, jouw ideeën kunnen bijdragen aan het vierjarige programma Cultuurparticipatie.

Aanmelden

Meld je aan voor de bijeenkomst via het aanmeldformulier. Aanmelden kan tot 2 maart. Wil je meer informatie over de bijeenkomst? Neem dan contact op met margreetschuemie@cultuurschakel.nl.