20 maart 2020

Coronamaatregelen bij CultuurSchakel

Ook wij volgen alle actuele maatregelen en richtlijnen van het RIVM, GGD en het kabinet met betrekking tot het coronavirus.

Wat betreft onze eigen activiteiten: de komende weken zullen de meeste activiteiten niet doorgaan. Per bijeenkomst of afspraak zullen we de betrokkenen hierover informeren.

Wij begrijpen dat de maatregelen ook effect kunnen hebben op projecten en evenementen van onze subsidieaanvragers, niet alleen in maart, maar ook later in het jaar. Aanvragers van activiteiten in maart hebben al een mail van ons gehad. Alle andere aanvragers krijgen eind volgende week (week 13) een brief van ons met antwoord op de meest gestelde vragen. Vervolgens zullen we per aanvraag met jullie bekijken hoe we omgaan met wijzigingen. Heb je na onze brief nog andere vragen, dan kan je via de mail contact op te nemen met onze medewerker van het subsidieloket, Els Hogendoorn, en/of de projectleider Geld voor je kunst!Yasmine Setoe. Wij helpen je dan zo goed mogelijk, want we begrijpen hoeveel impact dit kan hebben.

Wat betreft cultuurbezoeken uit Vonk en Expeditie C: hierover hebben we persoonlijk contact met de scholen en de instellingen. Bij vragen kan je op onze mails hierover antwoorden en dan helpen we je zo goed mogelijk verder.

We wensen iedereen sterkte en gezondheid toe in deze tijd en twijfel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt. Onze medewerkers werken vanuit huis en proberen iedereen zo goed mogelijk te helpen. Je kunt contact opnemen met de voor jouw bekende contactpersoon of bekijk hier welke medewerker jou verder kan helpen. 

Benieuwd naar welke initiatieven er ontstaan in deze tijd voor cultuuronderwijs op school en in de vrije tijd? Bekijk hier het overzicht van initiatieven.

Houd onze website, social media en je mail in de gaten voor updates. We doen ons best iedereen zo snel mogelijk op te hoogte te stellen.

 

Facebook | Twitter | LinkedIn | Instagram