4 juni 2021

Doe mee met de Iktoon Challenge: Open Up!

Iktoon is weer begonnen en nodigt & daagt jou uit om (digitaal) creatief aan de slag te gaan met een creatieve Challenge. Wat kan in deze tijd het thema anders zijn dan: Open Up!

Na een lange periode van coronamaatregelen voelen we met iedere versoepeling de vrijheid dichterbij komen. Dus zing, dans, speel, schrijf, rap, acteer, film, teken of schilder mee en druk je gevoel van Open Up! uit met jouw creativiteit.

Iktoon is op zoek naar mensen die vol passie kunst maken, voor zichzelf of voor een ander: een explosieve dans over vrijheid, aanstekelijke meezinger, portrettekening voor iemand die je hebt gemist, korte voorstelling met een open blik op de wereld, een ode aan de toekomst. Alle creatieve uitingen zijn welkom. En iedereen kan meedoen. Alleen als individu en samen als groep. Amateurs én professionals.

Per provincie wordt één inzending gekozen op basis van de kracht van het gemaakte werk. Die kracht gaat verder dan alleen de kwaliteit van het werk zelf; het gaat ook om hoe het mensen raakt, vooral in deze tijden. Wie maakt het meest troostrijke lied? Wie schrijft de warmste woorden? Van welk schilderij krullen je mondhoeken omhoog? Doe mee en toon jouw verhaal! Lees meer