20 mei 2020

Maak kans op de Haagse C 2020, de prijs voor Cultuurparticipatie

Heb of ken jij een mooi kunst- of cultuurproject in Den Haag? En verdient dit initiatief extra erkenning, een gratis promofilm én een mooie prijs? Doe dan mee aan de Haagse C 2020!

Thema 2020: Iedereen doet mee
De Haagse C is een cultuurparticipatieprijs die dit jaar voor de derde keer wordt uitgereikt. Dit jaar is het thema van de Haagse C ‘Iedereen doet mee’. Daarom is CultuurSchakel op zoek naar Haagse projecten die ervoor zorgen dat iedereen van kunst en cultuur kan genieten. Burgers dienen hierbij op een actieve manier deel te hebben genomen aan kunst en cultuur.

Heb of ken jij een project dat tussen 1 maart 2019 en 1 maart 2020 (geheel of gedeeltelijk) is uitgevoerd door vrijetijdskunstenaars in Den Haag? En sluit het project óók nog eens aan bij het thema ‘Iedereen doet mee'? Meld dat project dan snel aan!

What’s in it for you?
Een vakkundige jury selecteert uit de inzendingen vier genomineerden. Zij krijgen allemaal een professionele video van hun initiatief en de bijbehorende publiciteit. De Haagse C 2020 kent twee winnaars: één wordt gekozen door de jury en de andere door het publiek. De twee winnaars krijgen:

  • Een geldprijs van 500 euro vrij te besteden door de organisatie
  • Eeuwige roem als winnaar van de Haagse C

Aanmelden
De aanmeldtermijn is verlengd! Tot 1 september kan je jouw initiatief - of dat van iemand anders - aanmelden voor de Haagse C 2020.