update: 21 oktober 2020

MTUP: Present & Future | MTUP X GUAP Night

Meet The Urban Pro’s is terug met een 7e editie tijdens de Haagse Popweek! We kijken terug op een heftige periode waarin veel stillag en vooruit naar een hoopvolle toekomst.

2020 is bewogen jaar, van een pandemie tot (vaak felle) discussies over racisme, diversiteit en inclusie. De wereld was stil en luid tegelijk. Hoe gaan we hier als artiesten, ondernemers en organisaties mee om? Wat valt er te redden en hoever kunnen wij plannen voor de toekomst? Tijdens deze editie gaan wij in gesprek met Haagse Urban professionals over hoe zij zichzelf zichtbaar maakten de afgelopen tijd.

Over zichtbaarheid gesproken: het gesprek over diversiteit en inclusie voelt als een toekomstmuziek. Op papier een plaatje, maar wat doen culturele instellingen om dit nú toe te passen? Vooral, omdat het een grote prioriteit is in het Kunstenplan voor 2021-2024.  Om al deze vragen en meer te beantwoorden, organiseren CultuurSchakel en poppodium PAARD deze inspirerende editie van Meet The Urban Pro’s: Present & Future.

We sluiten de avond af met een speciale COVID-proof editie van GUAP Night, dé avond voor Haags talent op het gebied van hiphop en R&B. Tijdens GUAP Night kun je via korte showcases kennismaken met bekend en onbekend talent uit de Haagse scene. 

Datum: 23 oktober 2020
Tijd: 18.30 - 21.00 uur
Locatie: Online via YouTube

Programma

18:30 uur introductie 
18:40 uur Panel I: Danielle Zawadi (Zwarte Schaap), Jeffrey ‘JM Fuego’ de Munnik (UsainBoyz) en Jassir Jonis (Goedkroon fotografie) en vragen online deelnemers
19:20 uur Panel II: Soraya Ruijg (Fonds Podiumkunsten), Sherwin Blijd (GUAP) en Peter Oostinga (H3C) en vragen online deelnemers
19:55 uur afsluiting MTUP en aankondiging GUAP Night

Programma GUAP Night

20:00 uur Millionwayz
20:20 uur Dimoh
20:40 uur Reigno
20:55 uur afsluiting en einde

Aanmelden

Tune in op 23 oktober om 18.30 uur volg de livestream. Neem voor vragen contact op met Frandjescka Balootje, adviseur Cultuurparticipatie van CultuurSchakel via frandjesckabalootje@cultuurschakel.nl of 06-46 94 16 49.

De hiphop & urban guide

Vind jouw weg binnen de Haagse hiphop & urban scene en check onze guide. Wij verzamelen continu tips van professionals over o.a. het verbeteren van je skills, opbouwen van je fanbase, financiële ondersteuning, werken met booking agents & platenlabels en ontwikkelplekken in Den Haag. Kijk hoe jij je verder kunt ontwikkelen en waar je moet zijn.

Fotografie: Judith Zandwijk