18 mei 2020

Toon je kunst in juni tijdens de iktoon-maand

Misschien heb je het al gehoord op Den Haag FM? De iktoon-maand staat weer voor de deur! In juni kunnen vrijetijdskunstenaars laten zien hoeveel plezier het geeft om met kunst en cultuur bezig te zijn. Iktoon helpt je hierbij door een stukje extra promotie. Heb jij een online kunstprogramma of een andere culturele thuisactiviteit? Meld je dan nu aan!

Juni is de maand voor creatievelingen! Dat vieren we in het hele land met iktoon. Nu iktoon niet fysiek gevierd kan worden, doen we dit online. Toon je creativiteit, energie en plezier en publiceer al je kunstactiviteiten voor juni in de agenda van iktoon!

iktoon

Met iktoon worden de vrijetijdskunstenaars in het zonnetje gezet. De creatieve activiteiten zorgen voor verbinding met elkaar. Iedereen is welkom om mee te doen, ongeacht je herkomst, beperking, sociaaleconomische status en vorm waarin je het doet. Kunst is van iedereen!

Samenwerkingspartner iktoon: Den Haag FM

Tijdens iktoon werken wij nauw samen met Den Haag FM. Tussen 18 mei en 27 juni hoor je over iktoon op de radio en laten we deelnemers van iktoon aan het woord. Heb jij een mooie initiatief? Plaats die dan in de agenda via iktoon.nl en wie weet mag jij wel langskomen bij de radio!