Toon je kunst op Uit Festival Den Haag 2018!

Het eerste weekend van september staat traditioneel symbool voor de opening van het culturele seizoen van Den Haag. De 46e editie van het UIT Festival Den Haag is dit jaar van vrijdag 31 augustus t/m zondag 2 september.

Meld je aan voor De Zeepkist

Op zondag 2 september is het Lange Voorhout het hart van het UIT Festival met de Cultuurmarkt, diverse buitenpodia, straattheater en food & drinks. En natuurlijk is CultuurSchakel ook weer van de partij! Bij onze stand is traditiegetrouw een mini-podium voor (kleine) amateurkunst-acts aanwezig, De Zeepkist. Hier kan jij aan heel Den Haag laten zien waar je (kunst)hart ligt – dans, musical, zang, theater, rap, spoken word, muziek...

Sta jij op 2 september op De Zeepkist? Meld je uiterlijk 17 augustus aan via deze link.

Laat ons weten wat je graag wilt laten zien op het podium, met hoeveel personen je komt (podium is maar 1 x 2 m!). 
En natuurlijk graag je naam, eventuele artiestennaam van jou/je groep, e-mail en telefoonnummer, evt. facebook.

Je act kan max. 10 minuten duren, een tijdsindeling wordt achteraf gemaakt. Laat dus ook weten welke tijd tussen 12.00 en 18.00 uur je beslist niet kunt. 

Let op: voor De Zeepkist zijn 1 zangversterker en 2 microfoons beschikbaar. Voor muziekinstrumenten is geen versterking aanwezig, dit wordt ook niet toegestaan door de organisatie van UIT Festival.

Graag tot 2 september!