Toon je kunsten tijdens ShoppingNight!

Tijdens iktoon op vrijdag 29 juni, programmeert CultuurSchakel weer een aantal vrijetijdskunstenaars tijdens ShoppingNight Den Haag van 17.00 – 00.00 uur in de Haagse Binnenstad.

ShoppingNight  Den Haag is dit jaar très chique en belooft een waar ‘Fête de la Mer’ te worden. Op vrijdag 29 juni worden de straten en pleinen in de Binnenstad Den Haag  omgetoverd tot Franse badplaatsen. De Grote Marktstraat is Paris Plage in de sfeer van de mondaine badplaatsen, compleet met mode en chique old timers. De Passage is petit Paris met de lekkerste proeverijen en exquise kleine hapjes maar waar je ook ‘en passant’ je portret kan laten schilderen of kan genieten van kleine cultuur optredens. De frisse maritieme Bretonse sfeer vind je in de Hoogstraat en het Noordeinde en de romantiek van het Saint Tropez van Brigitte Bardot, ervaar je in de Denneweg. Dit en nog veel meer staat op vrijdag 29 juni te gebeuren.

Het thema van ShoppingNight 2018, Fête de la Mer (Feest aan Zee), sluit aan bij de vieringen rondom het 200-jarig bestaan van Badplaats Scheveningen. Oui, oui! Van Franse chansons tot pantonimespelers, de aankleding en programmering zal aan deze beleving optimaal bijdragen.  

We hopen jou te zien schitteren op 29 juni!