Filosoferen met kinderen

Een kunstwerk of een voorstelling vormt een rijk uitgangspunt om een filosofisch gesprek aan te gaan. Welke kant zo’n gesprek op gaat, hangt af van de startvraag. Binnen deze workshop ervaar je als educatief medewerker of vakdocent, hoe je hiermee tot een open en onderzoekend gesprek met de leerlingen komt.

CultuurSchakel organiseerde eerder workshops Filosoferen met kinderen voor educatief medewerkers en docenten van culturele aanbieders.

Er was direct vraag naar een vervolg. Muriël Besemer en Marja van Rossum, de trainers, hebben samen een vervolgworkshop ontwikkeld, exclusief voor degenen die de basisworkshop Filosoferen met kinderen volgden.

Basisworkshop `Filosoferen met kinderen’

De  basisworkshop `Filosoferen met kinderen’ en de verdieping op deze workshop zullen in het schooljaar 2018-2019 opnieuw worden aangeboden.

Deelnemen?

Wil je graag een workshop bijwonen, geef dan je belangstelling aan via het inschrijfformulier. Bij voldoende animo zal CultuurSchakel een datum vast leggen. Hierover zullen wij je persoonlijk op de hoogte houden.