Belangrijke ontwikkelingen Subsidieloket

Het Subsidieloket is constant in beweging. Zo kun je bijvoorbeeld sinds kort online subsidie aanvragen en afrekenen. Ook is de Regeling Haagse Amateurkunst herschreven, zodat deze leesbaarder en overzichtelijker is. En nog belangrijker! Er is een extra aanvraagronde voor Presentatiesubsidie toegevoegd.

Extra aanvraagronde Presentatiesubsidie

Vanaf nu zijn er vier aanvraagrondes voor Presentatiesubsidie in plaats van drie. Dat maakt het een stuk gemakkelijker om subsidie aan te vragen voor jouw project. Zet de nieuwe deadlines vast in je agenda! De eerstvolgende deadline is al op 15 december 2019 voor presentaties vanaf 1 april 2020.

Nieuwe deadlines Presentatiesubsidie:

  • 15 maart voor presentaties vanaf 1 juli
  • 15 juni voor presentaties vanaf 1 oktober
  • 15 september voor presentaties vanaf 1 januari
  • 15 december voor presentaties vanaf 1 april

Vraag Presentatiesubsidie 1 aan
Vraag Presentatiesubsidie 2 aan

Regeling Haagse Amateurkunst

Om de regeling prettiger leesbaar te maken, is deze nog eens onder de loep genomen. Je ziet per subsidievorm direct wat de voorwaarden zijn en hoeft dus een stuk minder te scrollen naar aanvullende voorwaarden of slotbepalingen. Dat is wel zo prettig. 

Netwerk subsidie

Op de website vind je een netwerk van Haagse verenigingen en initiatiefnemers die hun kennis willen delen met culturele stadsgenoten over bijvoorbeeld: het opzetten van een vereniging, het maken van een uitvoering, het aanvragen van subsidie, etc. Dus als je eens wilt sparren, kijk dan wie het beste bij past jouw vraag. Je kunt natuurlijk ook altijd een afspraak maken met een van onze adviseurs. Lijkt het je leuk om jouw kennis te delen met anderen? Meld je dan hier aan voor het netwerk

Geld voor je kunst!

De laatste pitchbijeenkomst van 2019 is op 20 november in het Ketelhuis van De Nieuwe Regentes. Wij dagen de initiatiefnemers uit om een speciale pitch voor te bereiden, want dit keer streamen we live via Facebook. Wil jij de bijeenkomst bijwonen, kom dan gewoon langs! Houd de website in de gaten voor nieuwe pitchdata. Lees meer.