Meet The Urban Pro's #5

In dit nieuwe culturele seizoen starten CultuurSchakel en poppodium PAARD met een nieuwe reeks aan Meet The Urban Pro’s netwerkbijeenkomsten. Wil jij als Haagse Hiphop, R&B en Urban muziek act professionals ontmoeten die je verder kunnen helpen, kennis op doen en netwerken met like-minded people? Dan is Meet The Urban Pro’s een must voor jou!

Op vrijdag 8 november maken CultuurSchakel en PAARD zich weer op voor Meet The Urban Pro’s #5 met de gasten Maarten Vugt en Noah Smits. Deze editie gaat over de ontwikkelingen op het gebied van live performances en hoe YouTube werkt.

Maarten werkt als booker bij MOJO Concerts, Woo Hah Festival, North Sea Jazz Festival, Encore Festival en Wolf Bookings. Hij begon vanuit zijn studie Internationale Media & Entertainment Management met het organiseren van feestjes, concerten en festivals. Een eigen stichting leverde hem meer werkervaring op. Nu boekt hij de crème de la crème als het gaat om Hiphop-, R&B-, Soul- en Popacts. Denk aan: J. Cole, Anderson .Paak, Sevn Alias, Donnie, Joost, Rimon en de list goes on. In Nederland werd hij tijdens Eurosonic Noorderslag betiteld tot de beste muziekprogrammeur van Nederland.

Noah van PAÚW Agency is een expert op het gebied van digital marketing en dus met het gericht adverteren op YouTube, Google, apps, websites en social media. Hiermee beantwoordt hij vragen als "Wie zijn je fans?" "Wat eten ze, waar gaan ze heen?" en "Hoe vind je je Return On Investment in de muziek?". Hij werkt voor bedrijven als Armada, BMG Talpa, ROQ 'N Rolla, Left Lane Recordings, Rotterdam Airlines, Avalon, 8ball Music, V2, Cloud 9 Music en vele anderen platenmaatschappijen. Zo adverteert zijn bedrijf voor namen als Jebroer, Snelle, Afrojack, Andre Hazes, F1rstman, Boef, Wulf, Jack, Davina Michelle en de rest van de Nederlandse top!
 
Na Meet The Urban Pro’s kan je blijven hangen voor de nu al legendarische GUAP Nights. GUAP Night is hét podium voor Haags talent op het gebied van hiphop, R&B en urban.

Meet The Urban Pro’s #5: Maarten Vugt en Noah Smits
Datum: Vrijdag 8 november
Tijd: 18.30 – 20.00 uur
Locatie: Paardcafé
Adres: Prinsegracht 10 in Den Haag

Heb je vragen? Mail deze dan naar Joan Biekman.

#5 zit vol!

Aanmelden kan niet meer, deze sessie zit inmiddels vol! Houd onze website & social in de gaten voor sessie 6! Zie hieronder meer informatie. Ben jij aanwezig bij sessie #5? Zet jezelf dan op aanwezig via Facebook.

Save the date
Meet The Urban Pro’s #6: o.a. Killing Skills, Aïcha Gill
Datum: Vrijdag 10 januari 2020
Tijd: 18.30 – 20.00 uur
Locatie: Paardcafé
Adres: Prinsegracht 10 in Den Haag
 

See you there!

 

Meet The Urban Pro's is een samenwerking van CultuurSchakel en PAARD.