Vacature - enthousiaste administrateur

Ben jij de administrateur die we zoeken? Als administrateur speel je een belangrijke rol in ons bedrijf. Jouw verantwoordelijkheden omvatten het nauwkeurige beheer van de boekhouding, het uitvoeren van de debiteuren- en crediteurenadministratie, het uitvoeren van de salarisadministratie (in nmbrs) en het leveren van bijdragen aan overzichten, prognoses en periodieke rapportages.

Administrateur voor 20 – 22 uur per week

Jouw team

Jij wordt onderdeel van onze financiële afdeling. Deze afdeling voert de boekhouding en salarisadministratie uit en zorgt voor verantwoording van de subsidies. Bij CultuurSchakel vorm je, samen met de controller, die jouw leidinggevende is, een hardwerkend topteam! Verder werk je nauw samen met HR. Wij werken met structurele gemeentesubsidie en aparte subsidies voor onze geweldige deelprojecten. Als onderdeel van het Financiën-team ben jij dé specialist die de boekhouding en salarisadministratie in goede banen leidt.

Wat ga jij doen?

 1. Uitvoeren van de debiteuren- en crediteurenadministratie
  Jij beheert de grootboekadministratie, boekt subsidie-inkomsten, bereidt betalingen voor, stelt facturen op, bewaakt betalingstermijnen, verwerkt inkomsten en uitgaven, draagt bij aan het financieel archief, handelt klachten en vragen af, signaleert betalingsafwijkingen en onderhoudt contact met softwarebeheerders.
 2. Uitvoeren van de salarisadministratie
  Verder beheer jij de salarisadministratie, voert nieuwe in en schrijft vertrekkende collega's uit, verwerkt mutaties, betaalt salarissen, signaleert wetswijzigingen, controleert zzp-uren en -contracten, doet afdrachten aan fiscus en pensioenfonds, registreert de werkkostenregeling en archiveert salaris- en fiscale gegevens.
 3. Bijdragen aan overzichten, prognoses en periodieke rapportages
  Je levert financiële gegevens voor het jaarverslag, verzorgt belastingaangiftes, houdt toezicht op liquiditeitsontwikkelingen, rapporteert afwijkingen aan de controller en draagt bij aan een goede communicatie met de accountant en de gemeente over de jaarrekening.

Wij vragen:

 • Minimaal mbo-4 opleiding
 • Aanvullende opleiding op het gebied van boekhouding
 • Minimaal 3 jaar werkervaring
 • Kennis van salarisadministratie, of bereidheid dit snel aan te leren.

Verder ben je flexibel, klantgericht, integer en accuraat. Het zou fijn zijn als je - net als wij! - affiniteit hebt met kunst en cultuur.

Wij bieden:

 • Een arbeidsovereenkomst voor in eerste instantie een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband
 • Salaris conform schaal 8, cao Kunsteducatie
 • 25 vakantiedagen per jaar
 • Werktijden in overleg
 • De mogelijkheid wekelijks 2 uur meer te werken, in ruil voor extra (school)vakanties
 • Een goede pensioenvoorziening (je werkgever betaalt 70% van je premie)
 • Een baan op een prachtige locatie in hartje Den Haag. De tram stopt voor de deur.

Goed om te weten

Wij onderschrijven de Code Diversiteit & Inclusie en willen als organisatie een afspiegeling van de maatschappij zijn. Heb jij een inclusieve blik en versterk jij als medewerker de diversiteit van ons team? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Oók als je niet aan alle punten hierboven voldoet.

Ben je enthousiast?

Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. Dat kan door vóór 12 februari te reageren via ons sollicitatieformulier waarmee je je gegevens, cv en motivatiebrief naar ons kan opsturen.
Wil je liever eerst meer informatie? Neem dan contact op met Deniz Palaz, controller, via denizpalaz@cultuurschakel.nl of 06 46 80 94 14 .

Voor in je agenda

Je kan vast noteren dat de gesprekken plaatsvinden op donderdag 22 februari.

Vul hier het sollicitatieformulier in!