Kleuren buiten de lijntjes, ja graag!

Workshop Creatieve ontwikkeling bij kinderen voor ouders

In samenwerking met de cultuurankers in Leidschenveen-Ypenburg hebben wij op 12 oktober jl. voor ouders een workshop Creatieve ontwikkeling bij kinderen georganiseerd. De workshop viel samen met de Week van de Opvoeding van Welzijn en het thema Identiteit vanuit de cultuurankers.
De workshop in Leidschenveen werd met 35 deelnemers goed bezocht, de workshop in Ypenburg is door gebrek aan belangstelling geannuleerd.

Tijdens de workshop kregen de ouders kennis aangereikt over de creatieve ontwikkeling bij het kind en wat er voor nodig is om dit vanuit (t)huis te stimuleren.

Onder de bezielende leiding van Anouk Nooteboom werden ouders op een speelse manier meegenomen in de theoretische achtergrond, inspirerende filmpjes en een actieve workshop met veel verschillende materialen en opdrachten.

De ouders waren erg enthousiast en onder de indruk van alles dat voorbijkwam. Naderhand hebben zij nog met elkaar kunnen napraten en daar kwam vooral naar boven dat er kwartjes waren gevallen en dat ze bijzonder geïnspireerd waren om hiermee thuis verder te gaan. Kortom, een geslaagde avond.