300 Zangers en zangeressen gezocht!

Zing je de sterren van de hemel, schitter je graag op het podium of zing je graag onder de douche? Festival Classique zoekt zangers en zangeressen voor een grootse uitvoering van de Carmina Burana.

Tijdens de twaalfde editie van Festival Classique wordt Carmina Burana drie keer uitgevoerd door het speciaal hiervoor samengestelde projectkoor van 300 zangers en zangeressen. Deze muzikale uitvoering vindt plaats op het noorderstrand van Scheveningen. Dit unieke project is geproduceerd door Festival Classique in samenwerking met Opera2day, Theaterkoor Dario Fo en Kwekers in de kunst.

Voor dit projectkoor hoef je geen auditie te doen. Deelnemers krijgen intensieve begeleiding bij het instuderen van de muziekstukken en daarnaast ook training in stemvorming en spel. Je bereidt de wekelijkse repetities thuis voor met behulp van een mp3-bestand met ingezongen partijen. We zijn op zoek naar sopranen, alten, tenoren en bassen. De begeleiding van de koorrepetities is in handen van Kwekers in de kunst. 

Data repetities
De wekelijkse koorrepetities vinden plaats op maandagen en dinsdagen. Je kunt kiezen om op maandag of dinsdag te repeteren. De repetitieavonden starten op 12 en 13 maart.

Data generale en voorstellingen
-    5 juni voorgenerale
-    6 juni generale repetitie
-    7/8/9 juni voorstellingen 
-    10 juni succesoptie

Aanmelding
Enthousiast geworden? Meld je dan aan vóór 12 februari bij Kwekers in de kunst via: tanja@kwekersindekunst.nl. Geef bij je aanmelding aan voor welke repetitieavond je je aanmeldt. 

Meer informatie