Acteurs (55+ers) gezocht voor urban choreografie tijdens het Holland Dance Festival

Eind september start een nieuwe zoektocht naar 55+ers met een podiumdroom! Holland Dance Festival en het Zuiderparktheater zijn gezamenlijk op zoek naar creatieve dansliefhebbers met de ambitie om mee te doen in een productie. Meld je nu aan en maak kans om mee te spelen in een hippe urban choreografie tijdens het Holland Dance Festival of een muziektheatervoorstelling in het Zuiderpark!

De Good [old] Times productie van Holland Dance Festival zal onder leiding van Junadry Leocaria bewijzen dat de urban/vogue dansstijl niet alleen voor jongeren is. Al is een jonge geest wel een pré voor dit theaterspektakel van bijna een uur! In deze productie zal een oude theatergroep genaamd “Luna” na 30 jaar weer samen komen in het park waar ze vroeger onder de volle maan repeteerden. Een inspirerende, ontroerende, en ook komische avond onder het magische licht van de maan is het resultaat. De productie zal eind januari en begin februari op het Holland Dance Festival in première gaan.

Ben jij 55+ en zie jij jezelf al dansen op het Holland Dance Festival?
Meld je dan snel aan via dit aanmeldformulier of lees meer op de site van Holland Dance.  

Twee Haagse C’s, Twee must-C producties
Holland Dance Festival en het Zuiderparktheater, beide winnaar van de cultuurparticipatieprijs de Haagse C, bundelen hun krachten in de zoektocht naar 55+ers voor niet 1, maar 2 producties! Op 29 september is er namelijk de mogelijkheid om auditie te doen voor de Good [old] Times productie van Holland Dance Festival én Pippi & Pan van het Zuiderparktheater. Lees hier meer over de wintervoorstelling Pippi & Pan.