Acteurs gezocht voor wintervoorstelling Pippi & Pan in het Zuiderpark

In december 2019 produceert het Zuiderparktheater een bijzondere winterse muziektheatervoorstelling in de (koude) buitenlucht. Ongeveer 1800 bezoekers zien een verrassend, nieuw ontwikkeld verhaal, gebaseerd op de jeugdhelden Pippi Langkous en Peter Pan. Voor deze voorstelling én voor een hippe urban choreografie tijdens het Holland Dance Festival worden acteurs gezocht.

In een grootschalige wintervoorstelling in het Zuiderpark ontmoeten twee unieke kinderen, Pippi en Peter, elkaar in een uitgekiende verhaallijn en verrassen het publiek met hun capriolen. De voorstelling is een samenwerking van Haagse theatermakers (kinderen en volwassenen), operazangers, koren, dansers, acrobaten, DJ, een koor en een blazersensemble. Het stuk is een moderne bewerking van de welbekende materie, gegoten in een wervelende familievoorstelling in een winters park!

Wil jij daaraan deelnemen? Ze zoeken: 
45 Acteurs m/v waarvan 18 kinderen met acteerervaring m/v (10 tot 18 jaar)

Wanneer is de auditie? 1 september 2019

Door wie?
In 2018 wonnen zowel Holland Dance Festival voor het dansproject Good [old] Times en het Zuiderparktheater voor de winterproductie Scrooge de eerste editie van de Haagse prijs voor Cultuurparticipatie: de Haagse C. Bij de uitreiking ontstond het idee om bij de volgende producties de krachten te bundelen. Dit doen ze door hun audities gezamenlijk te houden. Je kunt op 1 september dus ook auditie doen voor een hippe urban choreografie tijdens het Holland Dance Festival. Lees hier meer over de auditie voor het Holland Dance Festival.

Wie zoeken we?
Acteurs met ambitie, lef, ervaring, affiniteit met zang en een flexibele houding. Acteurs die niet bang zijn om op onverwarmde buitenlocaties te spelen. Acteurs die het kind in zichzelf nog niet verloren zijn, met een groot doorzettingsvermogen. Voor alle scènes is interesse in bewegingstheater en dans van belang en soms ervaring met paardrijden een pré.

Aanmelden per mail: marijke@zuiderparktheater.nl t.a.v. Marijke Reuvers, onder vermelding van: theaterauditie P&P en/of je voorkeur hebt voor een bepaald tijdsblok

Meer informatie