Alles Kids 2017!

In navolging van Het Beste uit de Buurt, een zoektocht naar nieuw podiumtalent, organiseerde theater De Nieuwe Regentes in 2017 een editie voor kinderen van 8-12 jaar.

Na een serie voorrondes in de Kleine Zaal, met een échte vakjury bestaande uit professionals uit de buurt op het gebied van muziek, zang, dans en theater, werden 10 acts geselecteerd voor de finale in de Grote Zaal. Deze acts kregen coaching van professionals, waardoor hun optreden nóg beter werd dan het al was.

 

De jeugdige deelnemers stonden enthousiast en opgetogen in de finale en vonden het heel speciaal om op een écht podium te staan. Ze groeiden waar we bij stonden. De coaches hebben ze in korte tijd op een hoger plan gebracht, waardoor ze met groter vertrouwen in de grote zaal optraden. De kwaliteit was hoog en  het publiek was verrast door de diversiteit en de professionele presentatie van deze jonge talenten.

 

De applausmeter die samen met de jury de uiteindelijke winnaar(s) bepaalde, sloeg bijna door en zorgde voor een uitbundige ambiance. De winnaars speelden dit jaar niet alleen op Parkpop, maar ook op het Zeeheldenfestival en de bijna-winnaars dansten op het Cultuurankerpodium van het UIT-Festival Den Haag!