CultuurCafé Wateringse Veld 16 maart

16 maart | Welkom in het allereerste CultuurCafé in Bibliotheek Wateringse Veld met als thema: ´Kunst & Cultuur in Wateringse Veld’.

Na het enorme succes van 20 Jaar Wateringse Veld in 2017 willen wij de culturele ontmoeting in Wateringse Veld vasthouden. De vraag is echter of er voldoende cultureel aanbod in Wateringse Veld is. Wat mis je op het gebied van kunst en cultuur in Wateringse Veld? Laat van je horen!

Je bent welkom in het allereerste CultuurCafé in Bibliotheek Wateringse Veld op vrijdag 16 maart met als thema: ´Kunst & Cultuur in Wateringse Veld’.

Tijdens de bijeenkomst kan je jouw aanbod en culturele behoefte kenbaar maken in de wensboom voor aanbieders en voor wijkbewoners. 

Programma

16:00 uur   Inloop: input wensboom
16:30 uur   Opening: Joan Biekman, adviseur Cultuurparticipatie CultuurSchakel
16:40 uur   Presentatie door wijkbewoner Jan de Bruijn
17:00 uur   Kennismaking Wateringse Veld aanbieders en partners in Escamp
17:20 uur   Theater: Meidenclub Mooi Welzijn
17.35 uur    Dans: Dansacademie Natraj, Dare to Move
17.45 uur    Muziek & zang: Muziekcentrum 1001 Nachten, Stichting Dilana
18.00 uur    Fotografie: Goed Kroon
18:10 uur   Partners in de wijk/stadsdeel Escamp: Bewoners Platform Wateringse Veld, Geld voor Je Kunst!, Ooievaarspas Den Haag, SCOH De Waterlelie
18:30 uur   Afsluiting & netwerkmoment: Ophalen wat Wateringse Veld nodig heeft onder het genot van een drankje en een hapje  

Voor meer informatie, kennismaking en gezelligheid hopen wij jullie te zien op vrijdag 16 maart in Bibliotheek Wateringse Veld, Laan van Wateringse Veld 468.
Nodig andere kunstenaars, creatievelingen en vooral je buren uit voor deze gezellige culturele ontmoeting. Aan het CultuurCafé zijn geen kosten verbonden, maar meld je wél van te voren aan via het aanmeldformulier.

Neem voor meer informatie contact op met Joan Biekman

CultuurSchakel organiseert het CultuurCafé Wateringse Veld in samenwerking met Bibliotheek Wateringse Veld, Cultuuranker Theater & Filmhuis Dakota, Mooi Welzijn en Bewoners Platform Wateringse Veld