Deelnemers gezocht voor De Grote Ukelele Show

Werken Aan Welzijn Den Haag bestaat vijf jaar in 2018 en dit wordt gevierd met een bijzonder evenement op zaterdagmiddag 30 juni met De Grote Ukelele Show in het Zuiderparktheater.

Samen met 250 deelnemers tussen de 11 en 99 jaar wordt ukelele gespeeld en worden liedjes gezongen. Voorafgaand aan het concert worden in verschillende stadsdelen van Den Haag workshops gehouden en is er een generale repetitie op een bijzondere locatie.

Ukelele spelen is makkelijker dan je denkt en iedereen kan dit leren. In een workshop van 1,5 uur worden 4 akkoorden aangeleerd en kan iedereen al 4 liedjes spelen. Deelnemers zijn verplicht om aan één van de vijf workshops mee te doen, met de generale repetitie op 16 juni en op het concert op 30 juni in het Zuiderparktheater.

Deelname aan de workshops bedragen 45 euro per persoon. Iedere deelnemer krijgt een ukelele, een workshop, een lesboek, digitale lessen om thuis te kunnen studeren, de generale repetitie in de Oude Kerk Scheveningen en gratis toegang tot de Grote Ukelele Show in het Zuiderparktheater.

Inschrijven kan alleen via www.werkenaanwelzijndenhaag.nl. Na inschrijving krijgt iedereen een persoonlijke uitnodiging met informatie en in welke workshop je bent ingedeeld. 

De generale repetitie wordt in de Oude Kerk in Scheveningen gehouden op zaterdag 16 juni van 14 tot 16 uur.
Daarna volgt De Grote Ukelele Show in het Zuiderparktheater in Den Haag op zaterdag 30 juni van 14.00 tot 16.30 uur waar iedereen welkom is. Daar gaan de 250 ukelele spelers tegelijkertijd de vier geleerde liedjes ten gehore brengen.

Daarna gaat de show verder met optredens van een aantal ukelelegroepen met leuke en bekende meezingers.

Kaarten voor de Grote Ukelele Show kosten € 11,- (incl. servicekosten) en zijn te bestellen via www.zuiderparktheater.nl/agenda