Drop it like it’s HOT #2

14 december in Paard, met vanaf 21 uur: Uitreiking Haagse Song van het Jaar!

Je bent muzikant, vocalist en/of producer, maakt je eigen songs, speelt in een band of je managet een act. Hoe krijg je jouw muziek de wereld in, zodat ‘’de mensen’’ het ook echt gaan horen? Welke media moet je benaderen, hoe pak je dat aan en hoe kom je op de radio? En wat vinden de professionals van je nieuwe songs?

Tijdens de tweede editie van DROP IT LIKE IT’S HOT kun je vóór de Uitreiking Haagse Song van het Jaar 2018 al die vragen en je nieuwe/beste tune pitchen bij een panel van topprofessionals. Neem al je vragen en een usb stick met jouw muziek mee mee en gooi ze in de groep! Host Marco Bijsterbosch (programmeur Grote Markt, Den Haag en Sniester) leidt het gesprek. De entree is gratis, je hoeft je alleen in te schrijven bij aankomst. 

Aanmelden
We kunnen je muziek alleen bespreken als je die van tevoren aanlevert. Dus als je er zeker van wilt zijn dat je demo wordt beluisterd, stuur dan een mail met je epk (electronic presskit) en je track op .mp3 formaat naar lenny@popradar.nl om je aan te melden. 

Haagse Song van het jaar
Blijf na afloop van de sessie vooral in het Paard om een drankje te drinken en na te praten met de panelleden en je mede-muzikanten. Om 21 uur begint het programma van De Haagse Song van het Jaar, ook dat feestje mag je niet missen! 

Voor wie
Muzikanten, producers, vocalisten, bands, managers en andere serieuze muziekfreaks. De panelleden van DROP IT LIKE IT’S HOT wisselen per editie en werken op professioneel niveau met alle genres in de popscene, van urban en rock tot electronica en alles er tussenin.

Wanneer: Vrijdag 14 december 18.30-21.00 uur
Waar: Paard, Prinsegracht 12, Den Haag
Entree: Gratis

Programma
18:30 Inloop en inschrijving (wees er om 18:30 om je in te schrijven en niets van de sessie te missen)
19:00 - 20:00 DROP IT LIKE IT’S HOT panelsessie
20:00 - 21:00 Borrel met panelleden en muzikanten
21:00 Start Haagse Song van het Jaar

Kom je ook? Laat het weten via Facebook.

DROP IT LIKE IT’S HOT #2 wordt georganiseerd door Popradar Den Haag in samenwerking met CultuurSchakel en de Haagse Song van het Jaar.